Ota yhteyttä
 
 

Medikro for IT Personnel

Medikro tunnetaan kattavien ohjelmistoratkaisujen kehittämisestä. Tietojärjestelmien integraatio ovat meille yhtä tärkeitä kuin ohjelmistosovellustemme luotettavuus.

Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta tietoteknistä tukea ja konsultointia PC-pohjaisten spirometriajärjestelmien kehittämisestä ja tuottamisesta pitkän kokemuksemme ansiosta. Tältä sivulta voitte valita projektin tyypin ja varata online-istunnon IT-asiantuntijoidemme kanssa.

  • Kroonisten IT-ongelmien vianmääritys
  • Kattavan tietoarkkitehtuurin luominen
  • Siirtojen yksityiskohtainen suunnittelu
  • Projektinhallinta ja erityishankkeiden avustaminen

IT-konsultointi etäyhteydellä

Jos kaipaatte kokeneen IT-asiantuntijan tukea, tarjoamme mielellämme erilaisia vaihtoehtoja tehtävästänne riippuen. Yksilöllisen konsultointi-istunnon saaminen on helppoa: valitkaa alla oleva vaihtoehto ja klikatkaa "Varaa tapaaminen". Voitte valita sopivan päivämäärän ja kellonajan kalenteristamme. Olemme valmiita opastamaan teidät vaihe vaiheelta prosessin läpi tai ideoimaan kanssanne minkä tahansa monimutkaisenkin ratkaisun.

Ohjelmiston asennus ja käyttäjätuki

Oletteko IT-asiantuntija terveydenhuoltoalalla ja tarvitsette apua Medikro Spirometria -ohjelmiston hallinnassa? Tai oletteko sairaanhoitaja tai lääkäri ja tarvitsette apua ohjelmistomme käyttämisessä? Ottakaa yhteyttä, autamme mielellämme!

Tarvitsette vain järjestelmänvalvojan oikeudet tietokoneellenne, lopussa me autamme teitä! Verkkoistunnon aikana voimme olla etäyhteydessä tietokoneeseenne ja ratkaista ongelmat.
  • Ensimmäiset 30 minuuttia - 150 €
  • Sen jälkeen - 100 € / 30 minuuttia
> Varatkaa tapaaminen

Tietokannan määrittäminen


Oletteko IT-asiantuntija, ja tehtävänänne on siirtää Medikro-ohjelmiston paikallinen tietokanta palvelimelle? Olemme valmiita tekemään sen kanssanne!

Suunnittelemme siirron yhdessä, valvomme tiedonsiirron sujuvuutta, konfiguroimme hallintatyökalun ja perustamme työasemat.  • Palvelun hinta: 690 € (alv 0 %), sisältää 4 tuntia työtämme, joka voidaan jakaa vapaasti tehtävien kesken ja joka riittää useimpiin tapauksiin.
  • Tarvittaessa ylimääräinen aika veloitetaan erikseen 150 € / tuntissa.
> Varatkaa tapaaminen

Integrointiprojekti


Oletteko IT-asiantuntija, joka vastaa sairaalan tietojärjestelmästä ja haluatte integroida MSS:n HIS-järjestelmään? Ollaan yhteydessä!

Mikään ei ole mahdotonta integraatiotiimillemme: tietovirtojen suunnittelu ja toteutus, järjestelmien välinen tietokartoitus, formaattimuunnokset, kolmannen osapuolen moduulien integrointi. Suunnittelemme yhdessä integraatioprojektin ja järjestämme säännöllisiä verkkotapaamisia sujuvan ja luotettavan yhteyden varmistamiseksi.

  • Jokainen projekti on ainutlaatuinen! Käydään yhdessä alustava keskustelu. Jos teette tilauksen, teille ei aiheudu kustannuksia. Muussa tapauksessa hinta on 150 € / 30 minuuttia.
> Varatkaa tapaaminenAsiakaspalvelu ja tekninen tuki

Mikäli teillä on kysyttävää tai kaipaatte ohjeita Medikro-laitteisiin, voitte tehdä tukipyynnön. Ammattitaitoinen tukemme on käytettävissä verkkotukipalvelussamme, jota hoitavat koulutetut teknikkomme. Asiantuntijamme pyrkivät diagnosoimaan ongelman ja ratkaisemaan sen nopeasti ja tehokkaasti. Avaa tukipyyntöKäykää tutustumassa Apukeskuksemme, jossa on tarjolla usein kysyttyjä kysymyksiä, artikkeleita ja opetusvideoita.

> Siirry Apukeskukseen