Ota yhteyttä
 
 Medikro tarjoaa asiakkaiden tarpeita vastaavaa ja kattavaa käyttäjätukea eri muodoissa. Jos haluatte tietää lisää laitteidemme ja ohjelmistojemme käytöstä, varatkaa verkkotapaaminen asiantuntijoidemme kanssa. Näin saatte nopeiten ja helpoiten vastaukset kaikkiin kysymyksiinne.
Apukeskuksessa on kaikille asiakkaille avoin verkkopohjainen tietopankki, jossa on virallisia käyttöohjeita, pikaoppaita ja koulutusvideoita. Voitte myös ottaa yhteyttä tekniseen tukitiimiimme, joka vastaa pyyntöihinne kolmen työpäivän kuluessa.

Klikkaa listassa olevaa palvelua saadaksesi lisää tietoa:

Verkkokoulutus spirometriatutkimuksen tekemiseen Medikro-laitteilla

Kun haluatte oppia nopeasti uutta tai päivittää taitojanne, paras vaihtoehto on henkilökohtainen koulutus ammattitaitoisen asiantuntijan kanssa. Medikro-tiimi on aina valmiina auttamaan laitteiden käytössä, spirometrian eri toimenpiteissä sekä sopivimman tuotteen valinnassa. Tällä sivulla voitte valita tarvitsemasi neuvontatyypin ja varata ajan kalenteristamme.

Henkilökohtainen koulutus


Meidän koulutettu henkilökuntamme on valmiina auttamaan kaikissa laitteiden käyttöön ja spirometrian toimenpiteisiin liittyvissä kysymyksissä. Kerro meille varauksen yhteydessä tärkeimmät aiheet, joista olet kiinnostunut, niin voimme räätälöidä sinulle sopivan koulutuksen.

Kesto: 1 tunti
Hinta: 59 €

> Varaa tapaaminen


RyhmäkoulutusOppikaa kaikki tarpeelliset asiat Medikro-spirometreista tai liikkeistä yhdessä kollegojenne kanssa. Minimiryhmäkoko: 2 henkilöä.


Kesto: 1 tunti
Hinta: alkaen 118 € 2 osallistujalle, lisäosallistuja: 59 €

> Varaa tapaaminen

demo

Tuotteen esittelyAsiantunteva tuote-esittelijämme järjestää mielellään tapaamisen kanssanne ja tarjoaa kaiken tarvittavan tiedon, jotta voitte tehdä viisaan ostopäätöksen!Kesto: 30 minuttia
Hinta: ILMAINEN

> Varaa tapaaminen

Apukeskus

Medikron apukeskus on verkkoalusta, jossa olemme julkaisseet runsaasti hyödyllistä tietoa käyttäjillemme. Tarjoamme virallisia käyttöohjeita, video-ohjeita ja esittelyjä. Kutsumme teidät tutustumaan suosituimpiin osioihimme:
Käyttöohjeet


Täältä löydätte viralliset käyttöohjeet Medikron spirometreille, tarvikkeille ja ohjelmistoille.> Lue lisää

Videoesittelyt


Tutustukaa tarkemmin kalibrointiin, potilaan valmennukseen ja erilaisten toimenpiteiden suorittamiseen.> Lue lisää
faq

Ohjeet ja vinkit


Tältä sivulta löydätte hyödyllisiä vinkkejä ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.
> Lue lisää
Asiakaspalvelu ja tekninen tuki

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset ohjeita Medikro-laitteisiin liittyen, voit avata tukipyynnön. Ammattitaitoinen tukitiimimme on käytettävissä verkkotukipalvelussamme, jossa koulutetut teknikkomme auttavat sinua. Asiantuntijamme pyrkivät diagnosoimaan ongelman nopeasti ja ratkaisemaan sen tehokkaasti.

Avaa tukipyyntö

Käy tutustumassa Apukeskukseemme, josta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä, artikkeleita ja opetusvideoita.

> Siirry Apukeskukseen