Ota yhteyttä
 
 
Medikro SpiroSafe -virtausanturi

Medikro® SpiroSafe

Virtausanturi

  • Potilasturvallinen
  • Edullinen ja ekologinen
  • Nopea Twist-to-Connect –kiinnitys
Tuotekoodi:
M9256

Medikro® SpiroSafe on kertakäyttöinen virtausanturi. M9293 bakteerifiltteri tarjoaa lisäsuojaa spirometriatestien tekijälle SpiroSafe-virtausanturin suojatessa potilaita ristikontaminaatiolta. Molemmat tuotteet ovat kertakäyttöisiä ja eivätkä ne vaadi desinfiointia eikä sterilointia. Näin voidaan nopeuttaa potilaan läpimenoaikaa sekä vähentää käyttökustannuksia.

SpiroSafe on suunniteltu vähentämään ristikontaminaation riskiä ja näin lisäämään potilasturvallisuutta. SpiroSafe suojelee ympäristöä tuottamalla jopa 78 % vähemmän jätettä kuin tavalliset bakteerifiltterit. Medikron kertakäyttöiset virtausanturit on valmistettu polyetyleenistä, ja ne voidaan hävittää polttamalla ilman vaaraa myrkyllisistä päästöistä.

SpiroSafen tärkeimmät ominaisuudet

SpiroSafe-virtausanturien laaduntarkkailu

Jokaisen yksittäisen virtausanturin tarkkuus on tarkistettu erikseen ennen pakkausta. Eräkohtainen kalibrointikoodi löytyy jokaisesta tuotepakkauksesta.

Ympäristöystävällinen

SpiroSafe suojelee ympäristöä tuottamalla jopa 78 % vähemmän jätettä kuin tavalliset bakteerisuodattimet. Se on valmistettu polyetyleenistä, ja se voidaan hävittää polttamalla ilman vaaraa myrkyllisistä kaasuista.


Potilasturvallinen

Kertakäyttöiset SpiroSafe-virtausanturit ovat potilasturvallisia. Hengitysilmaa ei pääse paineletkuun tai laitteeseen. Tämä estää potilaiden välisen ristikontaminaation ja suojaa spirometria.

VCT-tekniikka

Vibration Control Tubing (VCT) vaimentaa potilaan liikkeestä aiheutuneen mahdollisen häiriön. Näin stabiloidaan signaalia ja parannetaan spirometriamittauksen yleistä laatua.


Edullinen

Laitteisto ja ohjelmisto yhdessä kertakäyttöisen SpiroSafe-virtausanturin kanssa nopeuttavat potilaan läpimenoaikaa ja parantavat järjestelmän tehokkuutta.


SpiroSafe tekniset tiedot

Anturityyppi Kertakäyttöinen SpiroSafe-virtausanturi
Ominaisuudet Kaksisuuntainen
Tarkkuus täyttää tai ylittää ATS (1994)-, ERS (1993)- ja ATS/ERS (2005) -standardien vaatimukset
Virtausalue +-14 l/s
Tilavuuden vaihteluväli 0-14 l
Vastus <0,6 cmH2O/l/s @14l/s

Medikro SpiroSafe kertakäyttöinen virtausanturi

M9256-100 Medikro SpiroSafe kertakäyttöiset virtausanturit, 100 kpl
Käyttö ainoastaan Medikro Duon, Medikro Nanon, Medikro Primon ja Medikro Pron kanssa

Vieraile asiakastukisivustollamme josta löydät artikkeleita sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit myös lähettää tukipyyntöjä ja nähdä tukipyyntöjen historian.

> Medikro eSupport