Ota yhteyttä
 
 

Uusi ohjelmistoversio MSS v4.9 on julkaistu!

Medikro Spirometry Software (MSS) versio 4.9 on nyt julkaistu.

Uudet ohjelmisto-ominaisuudet sisältävät merkittäviä parannuksia ja lisäyksiä Medikro Duo seulontaspirometrian käyttöä ajatellen. Esimerkiksi Duo-laitteen parittaminen onnistuu nyt pelkän spirometriaohjelmiston avulla. Suurin muutos ohjelmistossa on kuitenkin FVC-mittaustyypin valinta seulontaspirometriatutkimuksessa. Kainu-, Koillinen- ja GLI-viitearvostot ovat saatavilla myös FVC-mittaustyypissä. Lisäksi FVC-mittaustyyppi sisältää intensiivin, joka kertoo ulospuhalluksen kuuden sekunnin tavoiteajan täyttymisestä sekä tasaisen plateau-vaiheen saavuttamisesta. Huomioithan, että uusimpien ohjelmisto-ominaisuuksien käyttöönottoa varten tulee myös Medikro Duo:n laiteohjelmisto päivittää uusimpaan versioon.

Tiedustelut ja ohjelmistopäivityksen tilaukset osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 044 777 7003 (kotimaan myynti).

Medikron tuotetuki

Tekninen puhelintuki suljettu viikolla 10

Medikron tekninen tuki hiihtolomailee viikolla 10 (8.3.-12.3.2021), jolloin teknisen tuen puhelinpalvelu on kiinni. eSupport, sähköinen tukiportaalimme, palvelee kuitenkin normaalisti. Mikäli olet rekisteröitynyt jo tukijärjestelmään, voit lähettää meille sähköpostia suoraan osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Rekisteröitymään pääset nettisivujemme kautta osoitteessa http://www.medikro.com/esupport/.

Tavaratoimitukset lähtevät normaalisti. Tilaukset voit lähettää sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Aurinkoisia talvipäiviä toivotellen, Medikron väki

Tekninen tuki suljettu ma 28.12.2020

Tekninen tukemme on poikkeuksellisesti suljettuna maanantaina 28.12.2020.

Medikron väki toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2021!