Ota yhteyttä
 
 

Uusi ohjelmistoversio MSS v4.9 on julkaistu!

Medikro Spirometry Software (MSS) versio 4.9 on nyt julkaistu.

Uudet ohjelmisto-ominaisuudet sisältävät merkittäviä parannuksia ja lisäyksiä Medikro Duo seulontaspirometrian käyttöä ajatellen. Esimerkiksi Duo-laitteen parittaminen onnistuu nyt pelkän spirometriaohjelmiston avulla. Suurin muutos ohjelmistossa on kuitenkin FVC-mittaustyypin valinta seulontaspirometriatutkimuksessa. Kainu-, Koillinen- ja GLI-viitearvostot ovat saatavilla myös FVC-mittaustyypissä. Lisäksi FVC-mittaustyyppi sisältää intensiivin, joka kertoo ulospuhalluksen kuuden sekunnin tavoiteajan täyttymisestä sekä tasaisen plateau-vaiheen saavuttamisesta. Huomioithan, että uusimpien ohjelmisto-ominaisuuksien käyttöönottoa varten tulee myös Medikro Duo:n laiteohjelmisto päivittää uusimpaan versioon.

Tiedustelut ja ohjelmistopäivityksen tilaukset osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 044 777 7003 (kotimaan myynti).

Medikron tuotetuki

Tekninen puhelintuki suljettu viikolla 10

Medikron tekninen tuki hiihtolomailee viikolla 10 (8.3.-12.3.2021), jolloin teknisen tuen puhelinpalvelu on kiinni. eSupport, sähköinen tukiportaalimme, palvelee kuitenkin normaalisti. Mikäli olet rekisteröitynyt jo tukijärjestelmään, voit lähettää meille sähköpostia suoraan osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Rekisteröitymään pääset nettisivujemme kautta osoitteessa http://www.medikro.com/esupport/.

Tavaratoimitukset lähtevät normaalisti. Tilaukset voit lähettää sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Aurinkoisia talvipäiviä toivotellen, Medikron väki