Ota yhteyttä
 
 

eSupport-tukipalvelu on uusittu

Meille on tärkeää että asiakastukemme on helposti saatavilla. Siksi olemme uudistaneet eSupport-tukipalvelumme sinua varten. Lokakuussa 2021 julkaistu Medikro-tukisivusto tarjoaa helpon pääsyn Medikro spirometriajärjestelmää koskeviin artikkeleihin ja tarjoaa vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Paina tästä tutustuaksesi uuteen tukisivustoomme.

Mikäli et löydä tukipalvelustamme vastauksia kysymyksiisi, ota yhteyttä tukitiimiimme. Kun haluat ottaa yhteyttä, voit vapaasti käyttää mitä tahansa alla olevista kanavista:

  • Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  • Ota meihin yhteyttä verkkolomakkeen kautta, jonka löydät sivuiltamme oikeasta alakulmasta

  • Lähetä tukipyyntö eSupport-sivustollamme käyttäen lomaketta

Riippumatta siitä minkä kanavan valitset, vastaamme sinulle nopeasti.

Uusi ohjelmistoversio MSS v4.9 on julkaistu!

Medikro Spirometry Software (MSS) versio 4.9 on nyt julkaistu.

Uudet ohjelmisto-ominaisuudet sisältävät merkittäviä parannuksia ja lisäyksiä Medikro Duo seulontaspirometrian käyttöä ajatellen. Esimerkiksi Duo-laitteen parittaminen onnistuu nyt pelkän spirometriaohjelmiston avulla. Suurin muutos ohjelmistossa on kuitenkin FVC-mittaustyypin valinta seulontaspirometriatutkimuksessa. Kainu-, Koillinen- ja GLI-viitearvostot ovat saatavilla myös FVC-mittaustyypissä. Lisäksi FVC-mittaustyyppi sisältää intensiivin, joka kertoo ulospuhalluksen kuuden sekunnin tavoiteajan täyttymisestä sekä tasaisen plateau-vaiheen saavuttamisesta. Huomioithan, että uusimpien ohjelmisto-ominaisuuksien käyttöönottoa varten tulee myös Medikro Duo:n laiteohjelmisto päivittää uusimpaan versioon.

Tiedustelut ja ohjelmistopäivityksen tilaukset osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 044 777 7003 (kotimaan myynti).

Medikron tuotetuki

Tekninen puhelintuki suljettu viikolla 10

Medikron tekninen tuki hiihtolomailee viikolla 10 (8.3.-12.3.2021), jolloin teknisen tuen puhelinpalvelu on kiinni. eSupport, sähköinen tukiportaalimme, palvelee kuitenkin normaalisti. Mikäli olet rekisteröitynyt jo tukijärjestelmään, voit lähettää meille sähköpostia suoraan osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Rekisteröitymään pääset nettisivujemme kautta osoitteessa http://www.medikro.com/esupport/.

Tavaratoimitukset lähtevät normaalisti. Tilaukset voit lähettää sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Aurinkoisia talvipäiviä toivotellen, Medikron väki