Ota yhteyttä
 
 

Kesälomatiedote 2022

Kesän 2022 aikana Medikro Oy tulee olemaa kiinni viikot 27-28 kotimaan toimitusten suhteen. Pyydämme teitä ottamaan huomioon tämän tehdessänne tilauksia kesän aikana.

Tilauksia toki voi lähettää kyseisenä aikanakin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sähköposti osoitteeseen.

Hyvää kesää!

Medikro markkinointi

Medikro esittelee uuden nenäpuristimen

Olemme sitoutuneet etsimään jatkuvasti tapoja parantaaksemme tarjontaamme ja toimitusaikojamme - myös markkinoiden heilahtelujen aikana. Tarjotaksemme asiakkaillemme jatkossakin laadukkaita spirometriatarvikkeita, olemme päivittäneet tuotevalikoimaamme ja olemmekin iloisia saadessamme esitellessä uuden nenäpuristimen. Ulkomuodoltaan hieman muuttunut nenäpuristin on säilyttänyt kuitenkin saman napakan otteen käyttötarkoituksessaan.

Huomioithan, että uuden nenäpuristimen myötä myös sen tilauskoodi on muuttunut:
Tuotekoodi M9227 korvautuu tuotekoodilla MRN-01/100

Spirometriakoulutus tai ilmainen tuote-esittely etänä!

Medikro on julkaissut ajanvarausjärjestelmän, jonka kautta voit nyt varata ajan etätapaamiseen koulutetun asiantuntijamme kanssa! Voit osallistua tunnin mittaiseen Medikron spirometriajärjestelmän peruskäyttökoulutukseen tai esittää oman toiveesi koulutuksen suhteen. Voit myös varata ajan ilmaiseen puolen tunnin mittaiseen tuote-esittelyyn. Tuote-esittelyssä tuoteasiantuntijamme esittelee sinulle valitsemaasi tuotteen ja sen toimintoja. Spirometriakoulutus puolestaan on hyvä tapa perehdyttää esim. yrityksen uudet spirometriantekijät etänä. Koulutukset ja tuote-esittelyt voidaan pitää suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Paina tästä tutustuaksesi uuteen verkkoajanvarausjärjestelmäämme!