Ota yhteyttä
 
 

Yritys

Medikro suunnittelee, valmistaa ja markkinoi keuhkosairauksien diagnosoinnissa ja seurannassa käytettäviä lääketieteellisiä järjestelmiä. Arvostettu perheyritys Medikro on sitoutunut pitkäjännitteiseen työhön perustuen toimittamaan laadukkaita tuotteita ja palveluita terveydenhuollon ammattilaisille, potilaille ja yhteistyökumppaneilleen. Medikro on PC-pohjaisten spirometrien markkinajohtaja, ja yritys tuottaa aktiivisesti innovatiivisia ratkaisuja tehokkaaseen astman ja keuhkoahtaumataudin hoitoon.

Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Kuopiossa ja sillä on toimipisteet myös Saksassa ja Kiinassa. Medikro-tuotteiden jakelukanavat kattavat tällä hetkellä yli 25 maata. Luotettavien OEM-kumppaneidemme ansiosta Medikron keuhkosairauksien hoitoteknologia on saatavilla maailman kaikissa maanosissa.

Medikron uuden sukupolven spirometrit, joissa käytetään kertakäyttöisiä virtausantureita, tuovat markkinoille lukuisia teknologisia innovaatioita keuhkosairauksien diagnosointiin. Tuotevalikoiman ytimen muodostavat siirrettävät, pöytämalliset ja integroidut spirometrit, joita myydään maailmanlaajuisesti Medikro-tuotemerkillä luotettavan OEM-verkoston kautta. Tuotteiden loppukäyttäjiä ovat sairaalat, terveyskeskukset ja työterveysasemat. Medikron keuhkosairauksien hoitoteknologialla tehdään vuosittain yli kolme miljoonaa spirometriatutkimusta.

Kaikkien Medikron spirometriatuotteiden tarkkuus täyttää, tai jopa ylittää, EN ISO 26782- ja ATS/ERS 2005 -standardien vaatimukset. Medikron laatujärjestelmä on sertifioitu ISO 13485:2016 -standardin mukaisesti.